Denisova definicija - treći dan

Još jedan dan definicije je iza mene. Opet je jutros vaga pokazala veću razliku, to jest pokazala je 95,4 kg što je 2 kg manje u samo 3 dana. Danas je rađen trening leđa po sličnom principu kao i prsa jučer. Naravno, nakon treninga s utezima slijedilo je 30 minuta aerobnog trčanja na traci. Upala corea još nije popustila a tome se još nadodala i lakša upala prsa.

Sjedeće veslanje

Denisova definicija - drugi dan

Definicija polako ali sigurno napreduje. Trening za prsa je odrađen zajedno s 30 minuta trčanja u intervalima. Jutros je vaga pokazala 1.2 kg manje nego prekjučer, to jest 96.2 kg. Također danas sam si ubacio još dva manja međuobroka pa sam imao puno manji osjećaj gladi. Od jučer imam upalu corea pogotovo donjeg dijela leđa, što znaći da onaj trening nije baš lagan.

Bench press

Denisova definicija - prvi dan

Prvi dan definicije je iza mene, unio sam jako malo kalorija u sebe što je dobro za definiciju ali ću to u buduće morati malo popraviti. Na treningu su odrađene vježbe za trbuh, podlakticu i ramene rotatore. Trening i prehrana su detaljno opisani u nastavku članka.

Wiperblades na vratilu

Denisova definicija - početak

Odlučio sam krenuti na definiciju te to podijeliti s Vama jer je dosta ljudi tražilo da napravimo neki program definicije. Uglavnom, kao što se vidi na slici malo sam se uškembio, ponajviše zbog loše prehrane zbog posla i faksa. Svaki dan ću se potruditi napisati kakav sam trening napravio i što sam jeo. Cilj mi je smanjiti postotak potkožnog masnog tkiva za 6-8% u sljedećih 6 tjedana, to jest skinuti oko 8 kilograma sala.

Denis`s definition

Fitness i pilates vježbe samo za žene

Dodali smo posebnu sekciju portala, fitness i pilates vježbe za žene. U tom dijelu nalaze se vježbe prilagođene ženama, za koje je potrebna pilates lopta ili klupa te neki uteg (može i plastična boca napunjena pijeskom). Namjerno nisu napisani broj ponavljanja i broj serija pošto se većina vježbi izvodi pod opterećenjem vlastitog tijela te je stoga teško procijeniti potreban broj ponavljanja.

Vježbe za žene

Superserija vježbi za podlakticu (ruke)

Prvi put radimo vježbe za podlaticu i stisak šake. Sa ove tri vježbe povećati će te veličinu podlaktice te ojačati stisak šake što će vam pomoći prilikom podizanja večih težina. Ovo je idealan trening za one dane kada radite trbušnjake ili imate lakši trening. Stisak šake će Vam olakšati izvođenje zgibova, mrtvo dizanje, veslanje u pretklonu te sve ostale vježbe u kojima rukama podižete ili privlačite velike težine.

superserije, podlaktica, ruke, stisak, šaka