Cikliranje ugljikohidratima

U ovom članku ću objasniti kako ciklirati ugljikohidratima. Osobno najbolji naćin za skidanje masnog tkiva bez gubitka mišične mase ili dobivanja na mišičnoj bez gomilanja masti.

Carbs

Utjecaj pauze između vježbi na kvalitetu treninga

Svi koji su ikad napravili više od 2 serije bilo koje vježbe znaju da je odmor između serija veoma bitan. Ogromna je razlika kada Vam smanjite pauzu s 60 na 45 sekundi, da ne govorimo kada ju prepolovite. Teretane su krcate ljudima koji imaju pauze po tri i više minuta između serija. Pauze između serija razlikuju kvalitetan od lošeg treninga. Njima određujemo intenzitet i učinkovitost treninga.

Pauza između serija i vježbi

Trening za bolji sex

Za vrijeme sexa koristimo mnogo malih mišićnih vlakana koje rijetko koristimo. Također, kvalitetnim treningom manje će te se zapuhati te će sex duže trajati. Poboljšajte snagu i izdržljivost u krevetu i uz to oblikujte tijelo vježbajući.

Trening za bolji i duži sex

Kako do lijepo oblikovane i čvrste stražnjice?

Lijepo oblikovana guza daje do znanja da ste sexy i u dobroj formi. Imate li mršave noge i lijepo oblikovanu guzu ili ste baš vi jedna od nesretnica koja ima genetske predispozicije da se deblja baš u tom dijelu tijela? Da li ste zadovoljne svojim tijelom ili vas je možda sram? Ako vam se već ne sviđa kako izgledate, što ste sve spremne napraviti kako bi bolje izgledale i bolje se osjećale?

Vježbe za čvrstu i oblikovanu stražnjicu

Što je ketogena dijeta (ketoza)?

Osobno mislim da je ketogena dijeta jedna od najučinkovitijih dijeta za skidanje potkožnog masnog tkiva. Ovim člankom pokušati ću je jednostavno objasniti i potkrijepiti činjenicama zašto ju preferiraju gotovo svi bodybuilderi.

Ketogena dijeta (ketoza)