Superserija vježbi za podlakticu (ruke)

Prvi put radimo vježbe za podlaticu i stisak šake. Sa ove tri vježbe povećati će te veličinu podlaktice te ojačati stisak šake što će vam pomoći prilikom podizanja večih težina. Ovo je idealan trening za one dane kada radite trbušnjake ili imate lakši trening. Stisak šake će Vam olakšati izvođenje zgibova, mrtvo dizanje, veslanje u pretklonu te sve ostale vježbe u kojima rukama podižete ili privlačite velike težine.

superserije, podlaktica, ruke, stisak, šaka

Superserija vježbi za ramena 2. dio

U ovome videu pokazane su dvije vježbe za ramena u superseriji. Prvom vježbom ojačati će te zadnju ramenu glavu dok će te drugom vježbom pogoditi prednju glavu ramenog mišića. Obje vježbe pomoći će Vam pri izvođenju svih vrsta potisaka i veslanja te će Vam ramena iz profila dobiti okrugli oblik.

superserija, ramena, deltoidi

Superserija vježbi za triceps 2. dio

Drugi dio superserije za triceps sadrži dvije vježbe. Prvom vježbom, uski potisak na klupi, će te izmoriti triceps a drugom vježbom će te izvući maksimum iz svojih tricepsa. Veličina ruku najviše ovisi o veličini tricepsa, a snažan triceps pomaže u izvedbi svih vrsta potisaka a pojaviše kod bench pressa (potisak na klupi).

superserija, triceps, ruke

Superserija vježbi za biceps 2. dio

U drugome dijelu superserija za biceps rade se dvije vježbe na Scott klupi. Ukoliko u Vašoj teretani ne postoji Scott klupa možete iskoristiti običnu klupu kojoj se naslon može podignuti. S prvom vježbom će te izmoriti biceps te će druga vježba pogoditi biceps iz drugog kuta i iscrpiti ga do kraja. Ovo je odlična vježba za kraj treninga ruku.

superserija, biceps, ruke

Superserija vježbi za leđa 2. dio

Cijela superserija u ovome videu radi se sa vlastitom težinom, ukoliko imate snage dodajte remen s utezima. Osim leđa ovim vježbama ojačati će te i podlakticu jer je hvat na ručnicima. Pokušajte smanjiti ljuljanje tijela i radite maksimalan pokret.

superserija, leđa, latisimus

Superserija vježbi za prsa 2. dio

Nastavljamo s treningom u superserijama, ovaj put radimo prsa ali sa malom izmjenom u načinu izvođenja. Sada naizmjenično jedan pa drugi prsni mišić. Ovo je odličan pristup kada ste već umorni ili jednostavno želite razbiti rutinu.

superserija, prsa, grudi