Superserija vježbi za triceps

Nakon što smo prošli put radili biceps sada slijede vježbe za triceps. Vježbanjem tricepsa povećati će te težine koje dižete prsima. Vježbe za triceps trebale bi biti sastavni dio vašeg tjednog treninga. Možete ih raditi u kombinaciji sa bicepsom ili u kombinaciji s vježbama za prsa.

superserija, triceps, ruke

Superserija vježbi za biceps

Ovaj post je o superseriji od tri vježbe za biceps. Oni koji redovno treniraju znaju kako je teško nakon negog vremena natjerati biceps na rast. Ubacite ovo u svoju trening rutinu za ruke pa će te vrlo brzo vidjeti rezultate. Pokušajte odraditi zadani broj serija sa što većom kilažom kako bi maksimalno opteretili biceps.

superserija, biceps, ruke

Superserija vježbi za noge

U ovom videu na red je došla superserija od četiri vježbe za noge. Pokušajte odraditi zadani broj ponavljanja s maksimalnom težinom, ako možete napraviti koje ponavljanje više slobodno to učinite. Noge kao najveći potrošači energije odlična su kombinacija za sagorijevanje sala i definiciju.

superserija, noge, kvadriceps, listovi, zadnja loža

Superserija vježbi za leđa

Ovaj put radimo superseriju od tri vježbe za leđa. Kao i kod superserije za prsa uvijek pokušajte odraditi zadani broj ponavljanja s maksimalnom težinom. Ovu superseriju bi trebali ubaciti u svoj trening za leđa kako bi dobili na masi mišića i snazi.

superserija, leđa, latisimus

Superserija vježbi za prsa

Ova superserija od tri vježbe maksimalno će Vam stimulirati prsne mišiće i natjerati ih na rast. Poželjno je da svaku seriju odradite s maksimalnom težinom kako bi napredovali sa snagom. Preporučujemo ovu superseriju kao sastavni dio treninga za prsa.

superserije, prsa, grudi

Trening za cijelo tijelo u 20 minuta

Poseban trening za one dane kada Vam se ne da tenirati ili kada jednostavno nemate vremena. Nadamo se da možete odvojiti 20 minuta na dan kako bi odradili ovaj trening za cijelo tijelo u kojem su uključene sve mišične skupine. Rade se po četiri vježbe u superseriji i tako 2 puta za svaku grupu vježbi.

superserije, cijelo tijelo, ruke, noge, leđa, prsa