Superserija vježbi za biceps 2. dio

U drugome dijelu superserija za biceps rade se dvije vježbe na Scott klupi. Ukoliko u Vašoj teretani ne postoji Scott klupa možete iskoristiti običnu klupu kojoj se naslon može podignuti. S prvom vježbom će te izmoriti biceps te će druga vježba pogoditi biceps iz drugog kuta i iscrpiti ga do kraja. Ovo je odlična vježba za kraj treninga ruku.

superserija, biceps, ruke

Superserija vježbi za leđa 2. dio

Cijela superserija u ovome videu radi se sa vlastitom težinom, ukoliko imate snage dodajte remen s utezima. Osim leđa ovim vježbama ojačati će te i podlakticu jer je hvat na ručnicima. Pokušajte smanjiti ljuljanje tijela i radite maksimalan pokret.

superserija, leđa, latisimus

Superserija vježbi za prsa 2. dio

Nastavljamo s treningom u superserijama, ovaj put radimo prsa ali sa malom izmjenom u načinu izvođenja. Sada naizmjenično jedan pa drugi prsni mišić. Ovo je odličan pristup kada ste već umorni ili jednostavno želite razbiti rutinu.

superserija, prsa, grudi

Superserija vježbi za trbuh

Ovim videom završavamo prvi dio treninga u superserijama. Zadnji dio tijela koji još nismo obradili su trbušnjaci. S ove četiri vježbe pogoditi će te gornje, donje i kose trbušne mišiće te tako oblikovati Vaš trbuh.

superserija, trbuh, trbušnjaci, stomak

Superserija vježbi za trapez

U ovome videu po prvi put radimo vježbe za trapez ili kako često neki krivo nazivaju vrat. S ove dvije vježbe lijepo će te pogoditi trapez i natjerati ga na rast. Trapez se najviše aktivira prilikom podizanja težine te će Vam jak trapez omogućiti napredak u svim vježbama gdje držite veliku težinu u rukama, poput mrtvog dizanja. Ovaj trening najbolje je kombinirati s treningom nogu ili ramena.

superserija, trapez, vrat

Superserija vježbi za ramena

Superserija za ramena pomoći će vam izgraditi i osnažiti ramene mišiće. Jeda od najčešćih ozljeda u teretani je ozljeda ramena. Snažnijim ramenima smanjujemo mogućnost ozljede te se također snaga prilikom postiska na klupi (bench press) povećava.

superserija, ramena, deltoidi