Definirani za mjesec dana

Svaki sportaš se suočava s trenutkom istine koji je odlučujući onda kada se ide za uspjehom. Što više izgradnja tijela napreduje, svjesni smo teškoće da se dostigne vrhunska forma za određeni natjecateljski datum. Ne morate biti natjecatelj u body-buildingu da biste imali potrebu da svoje tijelo dovedete u red u što kraćem vremenskom periodu: jedno obično ljetovanje i izlazak na plažu biti će dovoljan razlog da Vaš na to natjera. Ako ste zapustili svoje tjelo, odjednom ćete se naći u škripcu i željeti ćete se definirati, a da pritom ne izgubite teško stečenu mišićnu masu, a da to postignete na raspolaganju imate samo mjesec dana.

Skidanje suvišnih kilograma i masti

Utjecaj pauze između vježbi na kvalitetu treninga

Svi koji su ikad napravili više od 2 serije bilo koje vježbe znaju da je odmor između serija veoma bitan. Ogromna je razlika kada Vam smanjite pauzu s 60 na 45 sekundi, da ne govorimo kada ju prepolovite. Teretane su krcate ljudima koji imaju pauze po tri i više minuta između serija. Pauze između serija razlikuju kvalitetan od lošeg treninga. Njima određujemo intenzitet i učinkovitost treninga.

Pauza između serija i vježbi

Trening za bolji sex

Za vrijeme sexa koristimo mnogo malih mišićnih vlakana koje rijetko koristimo. Također, kvalitetnim treningom manje će te se zapuhati te će sex duže trajati. Poboljšajte snagu i izdržljivost u krevetu i uz to oblikujte tijelo vježbajući.

Trening za bolji i duži sex

Kako do lijepo oblikovane i čvrste stražnjice?

Lijepo oblikovana guza daje do znanja da ste sexy i u dobroj formi. Imate li mršave noge i lijepo oblikovanu guzu ili ste baš vi jedna od nesretnica koja ima genetske predispozicije da se deblja baš u tom dijelu tijela? Da li ste zadovoljne svojim tijelom ili vas je možda sram? Ako vam se već ne sviđa kako izgledate, što ste sve spremne napraviti kako bi bolje izgledale i bolje se osjećale?

Vježbe za čvrstu i oblikovanu stražnjicu

Sašin program mase - peti dan

Danas je dan za ruke.Ruke volim raditi odvojeno jer na taj način izvučem maksimum i iz bicepsa i tricepsa. Podijelim trening ruku na dva treninga po 45 min. Ujutro triceps a navečer biceps. Ako nemate vremena za odraditi dva treninga možete odraditi oba u jednom treningu ali onda nećete imati snage izvući iz svake serije maksimum.

Triceps ekstenzija na sajli obrnutim hvatom