Superserija vježbi za leđa

Ovaj put radimo superseriju od tri vježbe za leđa. Kao i kod superserije za prsa uvijek pokušajte odraditi zadani broj ponavljanja s maksimalnom težinom. Ovu superseriju bi trebali ubaciti u svoj trening za leđa kako bi dobili na masi mišića i snazi.

superserija, leđa, latisimus

Superserija vježbi za prsa

Ova superserija od tri vježbe maksimalno će Vam stimulirati prsne mišiće i natjerati ih na rast. Poželjno je da svaku seriju odradite s maksimalnom težinom kako bi napredovali sa snagom. Preporučujemo ovu superseriju kao sastavni dio treninga za prsa.

superserije, prsa, grudi

Trening za cijelo tijelo u 20 minuta

Poseban trening za one dane kada Vam se ne da tenirati ili kada jednostavno nemate vremena. Nadamo se da možete odvojiti 20 minuta na dan kako bi odradili ovaj trening za cijelo tijelo u kojem su uključene sve mišične skupine. Rade se po četiri vježbe u superseriji i tako 2 puta za svaku grupu vježbi.

superserije, cijelo tijelo, ruke, noge, leđa, prsa

Kružni trening Mirka Cro Cop Filipovića

Uz čašicu dobrog vina malo smo si popričali s Mirkecom o kružnom treningu. Šalimo se :) Dok se konačno Mirko ne odluči upoznati s nama i trenirati po našim programima ne preostaje nam ništa drugo nego prenijeti videom Mirkov trening objavljen u jednom časopisu.

superserije, kružni trening, ruke, prsa, leđa, noge, ramena

Superserija vježbi za noge, leđa i trbuh

Nastavljamo sa treningom u superserijama, ovaj put za donji dio tijela, noge, leđa i trbuh. Kao i prethodni put radite dvije ili tri vježbe za redom u četiri serije pa onda pauza.

superserije za noge, leđa i trbuh

Superserija vježbi za prsa, leđa i ramena

Ovaj put prelazimo na nešto drugačiji način treniranja, to jest na superserije. Dakle, izvodite vježbe jednu za drugom bez pauze te nakon što odradite sve vježbe imate pauzu. Ovo je nešto teži način treniranja pošto se radi popriličan broj ponavljanja bez pauze te se tako povećava opterečenje na mišiće.

superserije za prsa, leđa i ramena