Superserija vježbi za trbuh

Ovim videom završavamo prvi dio treninga u superserijama. Zadnji dio tijela koji još nismo obradili su trbušnjaci. S ove četiri vježbe pogoditi će te gornje, donje i kose trbušne mišiće te tako oblikovati Vaš trbuh.

superserija, trbuh, trbušnjaci, stomak

Superserija vježbi za trapez

U ovome videu po prvi put radimo vježbe za trapez ili kako često neki krivo nazivaju vrat. S ove dvije vježbe lijepo će te pogoditi trapez i natjerati ga na rast. Trapez se najviše aktivira prilikom podizanja težine te će Vam jak trapez omogućiti napredak u svim vježbama gdje držite veliku težinu u rukama, poput mrtvog dizanja. Ovaj trening najbolje je kombinirati s treningom nogu ili ramena.

superserija, trapez, vrat

Superserija vježbi za ramena

Superserija za ramena pomoći će vam izgraditi i osnažiti ramene mišiće. Jeda od najčešćih ozljeda u teretani je ozljeda ramena. Snažnijim ramenima smanjujemo mogućnost ozljede te se također snaga prilikom postiska na klupi (bench press) povećava.

superserija, ramena, deltoidi

Superserija vježbi za triceps

Nakon što smo prošli put radili biceps sada slijede vježbe za triceps. Vježbanjem tricepsa povećati će te težine koje dižete prsima. Vježbe za triceps trebale bi biti sastavni dio vašeg tjednog treninga. Možete ih raditi u kombinaciji sa bicepsom ili u kombinaciji s vježbama za prsa.

superserija, triceps, ruke

Superserija vježbi za biceps

Ovaj post je o superseriji od tri vježbe za biceps. Oni koji redovno treniraju znaju kako je teško nakon negog vremena natjerati biceps na rast. Ubacite ovo u svoju trening rutinu za ruke pa će te vrlo brzo vidjeti rezultate. Pokušajte odraditi zadani broj serija sa što većom kilažom kako bi maksimalno opteretili biceps.

superserija, biceps, ruke

Superserija vježbi za noge

U ovom videu na red je došla superserija od četiri vježbe za noge. Pokušajte odraditi zadani broj ponavljanja s maksimalnom težinom, ako možete napraviti koje ponavljanje više slobodno to učinite. Noge kao najveći potrošači energije odlična su kombinacija za sagorijevanje sala i definiciju.

superserija, noge, kvadriceps, listovi, zadnja loža