Sašin program mase - peti dan

Danas je dan za ruke.Ruke volim raditi odvojeno jer na taj način izvučem maksimum i iz bicepsa i tricepsa. Podijelim trening ruku na dva treninga po 45 min. Ujutro triceps a navečer biceps. Ako nemate vremena za odraditi dva treninga možete odraditi oba u jednom treningu ali onda nećete imati snage izvući iz svake serije maksimum.

Triceps ekstenzija na sajli obrnutim hvatom

Denisova definicija - šesti dan

Šesti dan je uspješno odrađen. Napravljen je trening tricepsa i nakon toga još 30 minuta aerobnog trčanja. Za sutra ostaje trening bicepsa i intervalni trening i time završava sedmodnevni program definicije.

Ležeća triceps ekstenzija

Superserija vježbi za triceps 2. dio

Drugi dio superserije za triceps sadrži dvije vježbe. Prvom vježbom, uski potisak na klupi, će te izmoriti triceps a drugom vježbom će te izvući maksimum iz svojih tricepsa. Veličina ruku najviše ovisi o veličini tricepsa, a snažan triceps pomaže u izvedbi svih vrsta potisaka a pojaviše kod bench pressa (potisak na klupi).

superserija, triceps, ruke

Superserija vježbi za triceps

Nakon što smo prošli put radili biceps sada slijede vježbe za triceps. Vježbanjem tricepsa povećati će te težine koje dižete prsima. Vježbe za triceps trebale bi biti sastavni dio vašeg tjednog treninga. Možete ih raditi u kombinaciji sa bicepsom ili u kombinaciji s vježbama za prsa.

superserija, triceps, ruke

Trening za cijelo tijelo u 20 minuta

Poseban trening za one dane kada Vam se ne da tenirati ili kada jednostavno nemate vremena. Nadamo se da možete odvojiti 20 minuta na dan kako bi odradili ovaj trening za cijelo tijelo u kojem su uključene sve mišične skupine. Rade se po četiri vježbe u superseriji i tako 2 puta za svaku grupu vježbi.

superserije, cijelo tijelo, ruke, noge, leđa, prsa