Superserija vježbi za triceps

Nakon što smo prošli put radili biceps sada slijede vježbe za triceps. Vježbanjem tricepsa povećati će te težine koje dižete prsima. Vježbe za triceps trebale bi biti sastavni dio vašeg tjednog treninga. Možete ih raditi u kombinaciji sa bicepsom ili u kombinaciji s vježbama za prsa.

superserija, triceps, ruke

Superserija vježbi za biceps

Ovaj post je o superseriji od tri vježbe za biceps. Oni koji redovno treniraju znaju kako je teško nakon negog vremena natjerati biceps na rast. Ubacite ovo u svoju trening rutinu za ruke pa će te vrlo brzo vidjeti rezultate. Pokušajte odraditi zadani broj serija sa što većom kilažom kako bi maksimalno opteretili biceps.

superserija, biceps, ruke

Trening za cijelo tijelo u 20 minuta

Poseban trening za one dane kada Vam se ne da tenirati ili kada jednostavno nemate vremena. Nadamo se da možete odvojiti 20 minuta na dan kako bi odradili ovaj trening za cijelo tijelo u kojem su uključene sve mišične skupine. Rade se po četiri vježbe u superseriji i tako 2 puta za svaku grupu vježbi.

superserije, cijelo tijelo, ruke, noge, leđa, prsa

Kružni trening Mirka Cro Cop Filipovića

Uz čašicu dobrog vina malo smo si popričali s Mirkecom o kružnom treningu. Šalimo se :) Dok se konačno Mirko ne odluči upoznati s nama i trenirati po našim programima ne preostaje nam ništa drugo nego prenijeti videom Mirkov trening objavljen u jednom časopisu.

superserije, kružni trening, ruke, prsa, leđa, noge, ramena