Sašin program mase - peti dan

Danas je dan za ruke.Ruke volim raditi odvojeno jer na taj način izvučem maksimum i iz bicepsa i tricepsa. Podijelim trening ruku na dva treninga po 45 min. Ujutro triceps a navečer biceps. Ako nemate vremena za odraditi dva treninga možete odraditi oba u jednom treningu ali onda nećete imati snage izvući iz svake serije maksimum.

Triceps ekstenzija na sajli obrnutim hvatom

Denisova definicija - sedmi dan

Ovim člankom završavam svoj sedmodnevni program treninga i prehrane za definiciju. Sedmi dan sam iskoristio za malo punjenje ugljikohidratima kako mi se metabolizam ne bi navikao na premali unos kalorija. Pored treninga bicepsa otrčao sam jedan 15 minutni intervali trening. Skinuo sam skoro 3 kilograma, i nadam se da ću slijedeću subotu biti ispod 92 kilograma ili na pola puta do zacrtane kilaže.

Sjedeći biceps pregib bučicama

Superserija vježbi za biceps 2. dio

U drugome dijelu superserija za biceps rade se dvije vježbe na Scott klupi. Ukoliko u Vašoj teretani ne postoji Scott klupa možete iskoristiti običnu klupu kojoj se naslon može podignuti. S prvom vježbom će te izmoriti biceps te će druga vježba pogoditi biceps iz drugog kuta i iscrpiti ga do kraja. Ovo je odlična vježba za kraj treninga ruku.

superserija, biceps, ruke

Superserija vježbi za biceps

Ovaj post je o superseriji od tri vježbe za biceps. Oni koji redovno treniraju znaju kako je teško nakon negog vremena natjerati biceps na rast. Ubacite ovo u svoju trening rutinu za ruke pa će te vrlo brzo vidjeti rezultate. Pokušajte odraditi zadani broj serija sa što većom kilažom kako bi maksimalno opteretili biceps.

superserija, biceps, ruke

Trening za cijelo tijelo u 20 minuta

Poseban trening za one dane kada Vam se ne da tenirati ili kada jednostavno nemate vremena. Nadamo se da možete odvojiti 20 minuta na dan kako bi odradili ovaj trening za cijelo tijelo u kojem su uključene sve mišične skupine. Rade se po četiri vježbe u superseriji i tako 2 puta za svaku grupu vježbi.

superserije, cijelo tijelo, ruke, noge, leđa, prsa