Sašin program mase - četvrti dan

Jučerašnji trening nogu bio je dobro odrađen jer već danas me uhvatila jaka upala i strah me što će sutra biti jer drugi i reći dan upala doseže maksimu. Danas smo odradili ramena i trapez.

Privlačenje do brade na Smith spravi

Denisova definicija - peti dan

Gotov je i peti dan definicije. Izgleda da je kriza prošla, više nisam gladan te mi upale mišića nešto kraće traju. Danas je odrađen trening ramena i nakon njega aerobno trčanje. Uglavnom, zadovoljan sam kako je dan prošao. Ostaju još 2 dana da upotpunim program treninzima za triceps sutra i biceps prekosutra.

Rameni potisak

Denisova definicija - prvi dan

Prvi dan definicije je iza mene, unio sam jako malo kalorija u sebe što je dobro za definiciju ali ću to u buduće morati malo popraviti. Na treningu su odrađene vježbe za trbuh, podlakticu i ramene rotatore. Trening i prehrana su detaljno opisani u nastavku članka.

Wiperblades na vratilu

Superserija vježbi za ramena 2. dio

U ovome videu pokazane su dvije vježbe za ramena u superseriji. Prvom vježbom ojačati će te zadnju ramenu glavu dok će te drugom vježbom pogoditi prednju glavu ramenog mišića. Obje vježbe pomoći će Vam pri izvođenju svih vrsta potisaka i veslanja te će Vam ramena iz profila dobiti okrugli oblik.

superserija, ramena, deltoidi

Superserija vježbi za ramena

Superserija za ramena pomoći će vam izgraditi i osnažiti ramene mišiće. Jeda od najčešćih ozljeda u teretani je ozljeda ramena. Snažnijim ramenima smanjujemo mogućnost ozljede te se također snaga prilikom postiska na klupi (bench press) povećava.

superserija, ramena, deltoidi

Kružni trening Mirka Cro Cop Filipovića

Uz čašicu dobrog vina malo smo si popričali s Mirkecom o kružnom treningu. Šalimo se :) Dok se konačno Mirko ne odluči upoznati s nama i trenirati po našim programima ne preostaje nam ništa drugo nego prenijeti videom Mirkov trening objavljen u jednom časopisu.

superserije, kružni trening, ruke, prsa, leđa, noge, ramena