Sašin program mase - prvi dan

Danas ću pisati o treningu za prsa i mojoj dnevnoj prehrani. Na masi je prehrana bitnija od treninga i ne kaže se bez veze da se raste u kuhinji a ne u teretani. Stoga obratite više pažnje o onom što jedete. Naravno i trening je jako bitan, on je pokretač rasta mišića ali ako mišić nema dovoljno goriva (hrane) neće imati od čega rasti.

Kosi potisak na klupi

Denisova definicija - drugi dan

Definicija polako ali sigurno napreduje. Trening za prsa je odrađen zajedno s 30 minuta trčanja u intervalima. Jutros je vaga pokazala 1.2 kg manje nego prekjučer, to jest 96.2 kg. Također danas sam si ubacio još dva manja međuobroka pa sam imao puno manji osjećaj gladi. Od jučer imam upalu corea pogotovo donjeg dijela leđa, što znaći da onaj trening nije baš lagan.

Bench press

Superserija vježbi za prsa 2. dio

Nastavljamo s treningom u superserijama, ovaj put radimo prsa ali sa malom izmjenom u načinu izvođenja. Sada naizmjenično jedan pa drugi prsni mišić. Ovo je odličan pristup kada ste već umorni ili jednostavno želite razbiti rutinu.

superserija, prsa, grudi

Superserija vježbi za prsa

Ova superserija od tri vježbe maksimalno će Vam stimulirati prsne mišiće i natjerati ih na rast. Poželjno je da svaku seriju odradite s maksimalnom težinom kako bi napredovali sa snagom. Preporučujemo ovu superseriju kao sastavni dio treninga za prsa.

superserije, prsa, grudi

Trening za cijelo tijelo u 20 minuta

Poseban trening za one dane kada Vam se ne da tenirati ili kada jednostavno nemate vremena. Nadamo se da možete odvojiti 20 minuta na dan kako bi odradili ovaj trening za cijelo tijelo u kojem su uključene sve mišične skupine. Rade se po četiri vježbe u superseriji i tako 2 puta za svaku grupu vježbi.

superserije, cijelo tijelo, ruke, noge, leđa, prsa

Kružni trening Mirka Cro Cop Filipovića

Uz čašicu dobrog vina malo smo si popričali s Mirkecom o kružnom treningu. Šalimo se :) Dok se konačno Mirko ne odluči upoznati s nama i trenirati po našim programima ne preostaje nam ništa drugo nego prenijeti videom Mirkov trening objavljen u jednom časopisu.

superserije, kružni trening, ruke, prsa, leđa, noge, ramena