Cikliranje ugljikohidratima

U ovom članku ću objasniti kako ciklirati ugljikohidratima. Osobno najbolji naćin za skidanje masnog tkiva bez gubitka mišične mase ili dobivanja na mišičnoj bez gomilanja masti.

Carbs

Što je ketogena dijeta (ketoza)?

Osobno mislim da je ketogena dijeta jedna od najučinkovitijih dijeta za skidanje potkožnog masnog tkiva. Ovim člankom pokušati ću je jednostavno objasniti i potkrijepiti činjenicama zašto ju preferiraju gotovo svi bodybuilderi.

Ketogena dijeta (ketoza)

Sašin program mase - peti dan

Danas je dan za ruke.Ruke volim raditi odvojeno jer na taj način izvučem maksimum i iz bicepsa i tricepsa. Podijelim trening ruku na dva treninga po 45 min. Ujutro triceps a navečer biceps. Ako nemate vremena za odraditi dva treninga možete odraditi oba u jednom treningu ali onda nećete imati snage izvući iz svake serije maksimum.

Triceps ekstenzija na sajli obrnutim hvatom

Sašin program mase - četvrti dan

Jučerašnji trening nogu bio je dobro odrađen jer već danas me uhvatila jaka upala i strah me što će sutra biti jer drugi i reći dan upala doseže maksimu. Danas smo odradili ramena i trapez.

Privlačenje do brade na Smith spravi

Sašin program mase - treći dan

Danas radimo noge, meni osobno najgori i najteži trening. Noge su najveća mišićna skupina pa sam iz tog razloga povećao kalorijski unos da bi imao više energije na treningu i da bih dizao veće kilaže.

Duboki čučanj

Sašin program mase - drugi dan

Danas su na redu leđa, trening ce biti malo drugačiji od jučerašnjeg treninga za prsa.Upala prsa još nije počela ali nadam se da ću jed dobiti sutra jer upala mi je pokazatelj da sam odradio dobra trening.

Pull-ups