Sašin program mase - treći dan

Danas radimo noge, meni osobno najgori i najteži trening. Noge su najveća mišićna skupina pa sam iz tog razloga povećao kalorijski unos da bi imao više energije na treningu i da bih dizao veće kilaže.

Duboki čučanj

Denisova definicija - četvrti dan

Četvrti dan definicije je konačno pri kraju. Iskreno, danas mi je bio najgori dan, osjećam se poprilično prazno i umorno. Akumulirale su mi se upale od prethodnih dana. Kao da to nije dovoljno još mi je danas na rasporedu bio trening nogu :) Ne ću se žaliti jer sam si sam to zacrtao i odraditi ću cijeli program do kraja.

Iskorak sa šipkom

Superserija vježbi za noge

U ovom videu na red je došla superserija od četiri vježbe za noge. Pokušajte odraditi zadani broj ponavljanja s maksimalnom težinom, ako možete napraviti koje ponavljanje više slobodno to učinite. Noge kao najveći potrošači energije odlična su kombinacija za sagorijevanje sala i definiciju.

superserija, noge, kvadriceps, listovi, zadnja loža

Trening za cijelo tijelo u 20 minuta

Poseban trening za one dane kada Vam se ne da tenirati ili kada jednostavno nemate vremena. Nadamo se da možete odvojiti 20 minuta na dan kako bi odradili ovaj trening za cijelo tijelo u kojem su uključene sve mišične skupine. Rade se po četiri vježbe u superseriji i tako 2 puta za svaku grupu vježbi.

superserije, cijelo tijelo, ruke, noge, leđa, prsa

Kružni trening Mirka Cro Cop Filipovića

Uz čašicu dobrog vina malo smo si popričali s Mirkecom o kružnom treningu. Šalimo se :) Dok se konačno Mirko ne odluči upoznati s nama i trenirati po našim programima ne preostaje nam ništa drugo nego prenijeti videom Mirkov trening objavljen u jednom časopisu.

superserije, kružni trening, ruke, prsa, leđa, noge, ramena

Superserija vježbi za noge, leđa i trbuh

Nastavljamo sa treningom u superserijama, ovaj put za donji dio tijela, noge, leđa i trbuh. Kao i prethodni put radite dvije ili tri vježbe za redom u četiri serije pa onda pauza.

superserije za noge, leđa i trbuh