Sašin program mase - drugi dan

Danas su na redu leđa, trening ce biti malo drugačiji od jučerašnjeg treninga za prsa.Upala prsa još nije počela ali nadam se da ću jed dobiti sutra jer upala mi je pokazatelj da sam odradio dobra trening.

Pull-ups

Denisova definicija - treći dan

Još jedan dan definicije je iza mene. Opet je jutros vaga pokazala veću razliku, to jest pokazala je 95,4 kg što je 2 kg manje u samo 3 dana. Danas je rađen trening leđa po sličnom principu kao i prsa jučer. Naravno, nakon treninga s utezima slijedilo je 30 minuta aerobnog trčanja na traci. Upala corea još nije popustila a tome se još nadodala i lakša upala prsa.

Sjedeće veslanje

Superserija vježbi za leđa 2. dio

Cijela superserija u ovome videu radi se sa vlastitom težinom, ukoliko imate snage dodajte remen s utezima. Osim leđa ovim vježbama ojačati će te i podlakticu jer je hvat na ručnicima. Pokušajte smanjiti ljuljanje tijela i radite maksimalan pokret.

superserija, leđa, latisimus

Superserija vježbi za leđa

Ovaj put radimo superseriju od tri vježbe za leđa. Kao i kod superserije za prsa uvijek pokušajte odraditi zadani broj ponavljanja s maksimalnom težinom. Ovu superseriju bi trebali ubaciti u svoj trening za leđa kako bi dobili na masi mišića i snazi.

superserija, leđa, latisimus

Trening za cijelo tijelo u 20 minuta

Poseban trening za one dane kada Vam se ne da tenirati ili kada jednostavno nemate vremena. Nadamo se da možete odvojiti 20 minuta na dan kako bi odradili ovaj trening za cijelo tijelo u kojem su uključene sve mišične skupine. Rade se po četiri vježbe u superseriji i tako 2 puta za svaku grupu vježbi.

superserije, cijelo tijelo, ruke, noge, leđa, prsa

Kružni trening Mirka Cro Cop Filipovića

Uz čašicu dobrog vina malo smo si popričali s Mirkecom o kružnom treningu. Šalimo se :) Dok se konačno Mirko ne odluči upoznati s nama i trenirati po našim programima ne preostaje nam ništa drugo nego prenijeti videom Mirkov trening objavljen u jednom časopisu.

superserije, kružni trening, ruke, prsa, leđa, noge, ramena