Denisova definicija - drugi dan

Definicija polako ali sigurno napreduje. Trening za prsa je odrađen zajedno s 30 minuta trčanja u intervalima. Jutros je vaga pokazala 1.2 kg manje nego prekjučer, to jest 96.2 kg. Također danas sam si ubacio još dva manja međuobroka pa sam imao puno manji osjećaj gladi. Od jučer imam upalu corea pogotovo donjeg dijela leđa, što znaći da onaj trening nije baš lagan.

Bench press

Denisova definicija - prvi dan

Prvi dan definicije je iza mene, unio sam jako malo kalorija u sebe što je dobro za definiciju ali ću to u buduće morati malo popraviti. Na treningu su odrađene vježbe za trbuh, podlakticu i ramene rotatore. Trening i prehrana su detaljno opisani u nastavku članka.

Wiperblades na vratilu

Denisova definicija - početak

Odlučio sam krenuti na definiciju te to podijeliti s Vama jer je dosta ljudi tražilo da napravimo neki program definicije. Uglavnom, kao što se vidi na slici malo sam se uškembio, ponajviše zbog loše prehrane zbog posla i faksa. Svaki dan ću se potruditi napisati kakav sam trening napravio i što sam jeo. Cilj mi je smanjiti postotak potkožnog masnog tkiva za 6-8% u sljedećih 6 tjedana, to jest skinuti oko 8 kilograma sala.

Denis`s definition