Denisova definicija - razlika nakon 2 tjedna

Pošto brat danas ima pauzu u svom programu za masu odlučio sam staviti sliku da se vidi napredak. Skinuo sam 3.5 kilograma u 12 dana i zadovoljan sam napretkom. Danas sam se riješio faksa tako da ću još ubrzati napredak odlaskom u ketozu tj. počinjem s ketogenom dijetom prekosutra. Članak o ketozi možete očekivati slijedeći tjedan.

Denisova razlika u 12 dana

Denisova definicija - sedmi dan

Ovim člankom završavam svoj sedmodnevni program treninga i prehrane za definiciju. Sedmi dan sam iskoristio za malo punjenje ugljikohidratima kako mi se metabolizam ne bi navikao na premali unos kalorija. Pored treninga bicepsa otrčao sam jedan 15 minutni intervali trening. Skinuo sam skoro 3 kilograma, i nadam se da ću slijedeću subotu biti ispod 92 kilograma ili na pola puta do zacrtane kilaže.

Sjedeći biceps pregib bučicama

Denisova definicija - šesti dan

Šesti dan je uspješno odrađen. Napravljen je trening tricepsa i nakon toga još 30 minuta aerobnog trčanja. Za sutra ostaje trening bicepsa i intervalni trening i time završava sedmodnevni program definicije.

Ležeća triceps ekstenzija

Denisova definicija - peti dan

Gotov je i peti dan definicije. Izgleda da je kriza prošla, više nisam gladan te mi upale mišića nešto kraće traju. Danas je odrađen trening ramena i nakon njega aerobno trčanje. Uglavnom, zadovoljan sam kako je dan prošao. Ostaju još 2 dana da upotpunim program treninzima za triceps sutra i biceps prekosutra.

Rameni potisak

Denisova definicija - četvrti dan

Četvrti dan definicije je konačno pri kraju. Iskreno, danas mi je bio najgori dan, osjećam se poprilično prazno i umorno. Akumulirale su mi se upale od prethodnih dana. Kao da to nije dovoljno još mi je danas na rasporedu bio trening nogu :) Ne ću se žaliti jer sam si sam to zacrtao i odraditi ću cijeli program do kraja.

Iskorak sa šipkom

Denisova definicija - treći dan

Još jedan dan definicije je iza mene. Opet je jutros vaga pokazala veću razliku, to jest pokazala je 95,4 kg što je 2 kg manje u samo 3 dana. Danas je rađen trening leđa po sličnom principu kao i prsa jučer. Naravno, nakon treninga s utezima slijedilo je 30 minuta aerobnog trčanja na traci. Upala corea još nije popustila a tome se još nadodala i lakša upala prsa.

Sjedeće veslanje